Ingrid.png
 
ingrid-serraarens-profielfoto-2019

Mijn naam is Ingrid Serraarens. Geboren, getogen en woonachtig in het mooie Rotterdam.  

Open, spontaan, initiatiefrijk, oplossingsgericht, kalm, netwerkster, verbinder, perfectioniste, genieter, onderneemster, gedreven, enthousiast, pro-actief, aanpakster en georganiseerd.   

Ik hou van muziek, naar (pop)concerten en festivals gaan, reizen, snorkelen, fotografie, dansen en samenzijn met familie en vrienden. 

Ik heb – in loondienst – ervaring opgedaan in diverse bedrijfstakken, onder andere in de financiële consultancy, toeristische sector, energiesector en advocatuur. Ooit begonnen als 20-jarige junior secretaresse zonder enige ervaring of diploma’s. Inmiddels zijn we ruim 30 jaar verder en heb ik de nodige ondersteunende functies (office manager, personal assistant, etc.) op mijn curriculum vitae mogen bijschrijven.  

Mijn passie voor het ondersteunen is “aangeboren”. Ik hou ervan anderen te helpen, ontzorgen, om proactief bezig te zijn, mee te denken, hersenspinsels om te zetten in projecten, managen van die projecten en om ervoor te zorgen dat anderen beter en efficiënter functioneren.