Referenties

 
“Ik ken Ingrid als een betrouwbare en hardwerkende management assistente. Samen hebben wij twee succesvolle pensioen- en employee benefits teams opgezet en gemanaged bij William M. Mercer Human Resource Consultants in Rotterdam.

Zij was - als een spin in het web - de belangrijkste schakel binnen de teams. Alle taken van secretarieel, vertaalster, facturatie, filing tot en met het maken van effectieve powerpoint presentaties pakte zij aan en bracht deze tot een goed einde. Ze is een dame van weinig woorden, van het type: niet lullen maar poetsen, de verpersoonlijking van de Rotterdamse leuze: geen woorden, maar daden!
— Mike A. Baker, Baker Benefits Consultants B.V./Baker Pensioen Consultancy
 
 
Ingrid heeft van 25 oktober 2016 tot 30 april 2017 bij NautaDutilh gewerkt als tijdelijke PA voor een zestal medewerkers in de corporate groep. Tot haar taken behoorden tekstverwerking, agendabeheer, telefoondienst en diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden. Ingrid is betrouwbaar, stressbestendig, nauwgezet, representatief en een prettige collega die goed in een team kan samenwerken.”
— Jaap Jan Trommel, Managing Partner & Lawyer, Nauta Dutilh
“Ingrid is dedicated, betrouwbaar en zeer secuur in haar werkzaamheden. Ze heeft de echte aanpakkers-mentaliteit; handen uit de mouwen! Ze is een attente en betrokken collega voor mij geweest. Ze ontzorgt en verzorgt. Een fijn mens en een aanwinst voor elk bedrijf!”
— Marielle Wildeboer, HR manager Pereira Tax Consultants & Cival-law Notary
 
 
Ingrid Serraarens is vanaf 2001 tot en met 2010 (mijn start tot haar vertrek bij Mercer), mijn persoonlijke assistent en assistent van mijn team geweest. Mercer is een wereldwijde adviesorganisatie. Het team bestond uit professionals met een HBO dan wel universitaire opleiding. De werkzaamheden van het team waren gericht op het adviseren van pensioenfondsen over het te voeren financieel beleid, risicomanagement en governance. Daarnaast heeft Ingrid projectgroepen gericht op de interne organisatie en verbetering van de algehele ondersteuning geleid dan wel begeleid. Ingrid is pragmatisch ingesteld, is pro-actief en is een teamspeler en weet met een no-nonsense mentaliteit een zeer belangrijke bijdrage te leveren aan waar ze voor wordt gevraagd en dan daar  ook voor staat.
— Sasja Keijmel AAG, Actuaris & Principal, Mercer Nederland B.V.